MEZONITI

Aqua Filling        PRP Terapija       Kombinacija PRP i Hijularona        Limfna drenaža
        

Happy Lift Niti     Hijularonski  Fileri        Botoks        Mezoterapija        Mezoniti        Dermoroleri        
Hemijski piling     Mikrodermoabrazija

Šta su mezoniti?

Mezoniti su metoda koja koristi posebno dizajnirana razgradiva vlakna koja se ubacuju pod kožu putem tanke mikro-igle a služi za podizanje, pomlađivanje i zatezanje kože. Koriste se i za oblikovanje lica. Mezoniti stimulišu proizvodnju novog kolagena i povećavaju prokrvljenost kože što dodatno utiče na izgled kože.

Efekti tretmana mezonitima

Efekat tretmana je efikasan neopreativni lifting, gornje, srednje i donje trećine lica. Uspešno rešava probleme kao što su dinamičke bore čela i regije između obrva, bore oko očiju i dr. Mezoniti se koriste i za poboljšanje tonusa kože i uklanjanje viška kože ruku, unutrašnje strane butina, stomaka (posle porođaja). Mezoniti se mogu aplicirati u predelu čela, obrva, oko očiju, jagodica, obraza, kao i za zatezanje kože podvaljka, vrata, dekoltea, nadlaktica, stomaka i unutrašnje strane butina. Iako su inicijalni efekti vidljivi odmah, pravi izgled dobija se 2 meseca nakon tretmana kada se stvori novi kolagen oko niti. Efekat liftinga postojan je u toku naredne 2 godine, kada se tretman ponavlja.

Kome je namenjen?

Tretman mezonitima preporučuje se osobama koje žele zadržati prirodan izgled, a ne žele se podvrgnuti operativnom face liftingu. Metoda je pogodna za oba pola a preporučeno doba je, u zavisnosti od stanja kože, u proseku od 35-65 godina. Mezoniti su dobro rešenje za osobe koje imaju izražene dinamičke bore čela i regije između obrva, bore oko očiju, opuštenu kožu ruku, podvaljka, vrata, dekoltea, nadlaktica, stomaka, unutrašnje strane butina.

Priprema

Pre primene procedure neophodno je skinuti šminku i dobro očistiti lice. Spisak neophodnih pretraga dobićete na konsultacijskom pregledu sa doktorom Smiljanićem.

Procedura

Tretman podrazumeva ubacivanje 3D mezoniti pod kožu pomoću tanke mikro-igle gde se radi mreža niti na kojoj organizam sam stvara novi kolagen. Mezoniti se nalaze na vrhu igle. Nakon uvođenja igle konac ostaje pod kožom a igla se izvadi. Niti su su napravljene od biorazgradiviog materijala, potpuno nestaju iz kože za oko 6 meseci. Njihova čvrstina i mogućnost postavljanja u više pravaca omogućava da se harmonično utapaju u tkivo i ne utiču na prirodnu mimiku lica.

Moguće Komplikacije

Posle tretmana nisu vidljivi nikakvi znakovi iritacije. Ponekad se nakon tretmana pojavi crvenilo koje prolazi nakon par sati. Alergijske reakcije su veoma retke.

Oporavak

Tretman mezonitima ne zahteva hospitalizaciju odnosno pacijent odmah nakon tretmana može da ide kući i nakon nekoliko sati može da se vrati svakodnevnim aktivnostima. Primena mezoniti ne ograničava mimiku, niti svakodnevni život, ali ni primenu drugih estetskih metoda. Ne preporučuje se izlaganje suncu kao ni odlazak u solarijum nakon tretmana mezonitima.

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

© 2023 by FuseBox.