KOMBINACIJA PRP I HIJULARONA

Aqua Filling        PRP Terapija       Kombinacija PRP i Hijularona        Limfna drenaža
        

Happy Lift Niti     Hijularonski  Fileri        Botoks        Mezoterapija        Mezoniti        Dermoroleri        
Hemijski piling     Mikrodermoabrazija

Kombinacija PRP (podmlađivanje sopstvenom plazmom, Pazmalifting, „vampirski lifting“) i hijalurona

Kombinacija PRP i hijularona u jednoj proceduri dozvoljava da otkrijemo nove mogućnosti estetskih korekcija, pri kojoj Plazmalifting dovodi do podmlađivanja i regeneracije kože, a a hijaluron uklanja površinske bore i vraća volumen licu.

PRP (Plazmalifting, „vampirski lifting“) deluje duboko na kožu započinjući prirodne procese podmlađivanja i regeneracije, što dovodi do značajnog poboljšanja njenog stanja. PRP tretman deluje na kožu iznutra usporavajući procese starenja kože, podmlađuje i hrani ćelije, bori se sa aknama, ožiljcima, pegama, borama, opuštenom i suvom kožom. Sa druge strane, hijaluronska kiselina je jedan od glavnih sastojaka kože, koji joj daje čvrstinu, elastičnost i mladalački izgled. Hijaluronska kiselina ima izuzetno veliku moć vezivanja vode. Sa godinama njena količina se postepeno smanjuje, koža postaje neelastična i počinje da se opušta. Dodavanjem određene doze hijalurona u krvnu plazmu moguće je korigovati određene nedostatke na koži (bore na čelu, između obrva, oko usana, na bradi, podočnjake) kao i dodati volumen, koji rezultira u zategnutoj, elatičnoj, zdravoj koži lica.

Dr Igor Smiljanić je internacionalni instruktor za preparat PuraPlas (Prollenium, Toronto)

Efekti tretmana PRP i hijalurona

Uz pomoć ovog postupka se na prirodan način podstiče regeneracija i oporavak tkiva na licu, ublažavaju se bore i poboljšava tonus kože, i dodaje se volumen licu. Koža dobija više kiseonika, hranljivih materija i bolju hidrataciju. Dolazi do produkcije kolagena što popravlja strukturu kože koja postaje glatka, elastična i zategnuta. Efekat svakog narednog tretmana daje duže i vidljivije rezultate.

Kome je namenjen?

Kombinacija metoda Plazmaliftinga i hijalurona namenjen je osobama koje imaju izražene bore na čelu, između obrva, oko očiju i/ili oko usta i opuštenu kožu lica.

Priprema

Pre primene procedure neophodno je skinuti šminku i dobro očistiti lice. Spisak neophodnih pretraga dobićete na konsultacijskom pregledu sa doktorom Smiljanićem. Doktor će vam takođe predočiti u kojim slučajevima kombinacija metoda Plazmaliftinga i hijalurona tretman nije preporučljiva.

Procedura

Tretman podrazumeva PRP terapiju pomlađivanja matičnim ćelijama pri kojoj doktor upotrebljava minimalnu količinu vaše vlastite krvi za podmlađivanje kože. Doktor vam uzme ćelije  i proteine, koji se nalaze u krvi, pomeša ih sa određenom dozom hijalurona i ponovo ih ubrizgava u vašu kožu pospešujući obnovu kože i potkožnog tkiva. Ni u jednom trenutku krv ne dolazi u kontakt sa vazduhom iz spoljašnje sredine. Pre samog tretmana doktor vam izvadi 10-20 ml krvi. Plazma se centrifugiranjem odvaja od drugih krvnih elemenata – ona se jedina uzima za tretman podmlađivanja. Proces ubrizgavanja traje oko 15 minuta i za njega se koriste veoma tanke mikro-igle, zbog čega je ovaj postupak krajnje bezbolan.

 

U zavisnosti od efekta koji želite postići, plazma se ubrizgava površinski ili dubinski. Prvi rezultati vidljivi su nakon prvog tretmana, ali na osnovu iskustva, preporučuju se 3 tretmana u razmaku od 6 nedelja. Postupak se može  ponoviti nakon 12 meseci.

Moguće Komplikacije

Posle tretmana nisu vidljivi nikakvi znakovi iritacije. Ponekad se nakon tretmana pojavi crvenilo i otok koji prolaze nakon par sati. Alergijske reakcije su veoma retke.

Oporavak

Procedura ne zahteva hospitalizaciju odnosno pacijent odmah nakon tretmana može da ide kući, a posle 2 sata može da se vrati svakodnevnim aktivnostima. Nekoliko nedelja nakon tretmana vidljivo je poboljšanje u vlažnosti, strukturi i tonusu kože. Nakon tri do šest nedelja počinje razvoj novog kolagena i krvnih sudova, nakon 3 meseca dolazi do nestanka linija i bora. Efekti mogu trajati između jedne do dve godine, zavisno od stanja kože.

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

© 2023 by FuseBox.